Menu
Kontakt os

Til forsiden
Træningstider Kontingent

Børn: Piger & drenge
KidsFloorball U5,7&9
TøseFloorball
U11 drenge og piger
U13 drenge og piger

Ungdom
U15 drenge
U17 drenge
U20 drenge

Liga
Herre LIGA

Divisions-/seriehold
Dame 1. division
Dame 2. division
Herre 2. division
Herre 3, Sjællandss.
Herre 4, Serie 1

Bredde og motion
Familie-Floorball
Motions-Floorball

Øvrigt
Sponsorer
Dommerinfo
Klubinfo
Klubbens historie
Landsstævne 2016
Nyhedsarkiv
Links
Login
Print | Søg 
... Nørhave til AmagerLrdag d. 25. juni 2005
Kristian Nørhave har valgt at sige farvel til Benløse og fortsætter i stedet sit floorball-spil i Hafnia på Amager. Www.bfc-floorball.dk stillede den unge, ambitiøse herre et par spørgsmål på vejen...

Farvel til Benløse. Hvorfor?
- Først og fremmest vil jeg sige, at det ikke har været en nem beslutning eftersom jeg selv var en del af det hold, der i den forgangne sæson rykkede op. Det var en utrolig fed sæson sidste år, og jeg har masser af gode venner på holdet. Når dette så er sagt føler jeg, at tidspunktet er det rigtige. Jeg trænger til og søger flere sportslige udfordringer, specielt den udfordring at tilpasse sig på et nyt hold og møde nye mennesker. Jeg ved, at kampen om pladserne i Hafnia er benhård, men glæder mig til den udfordring.

Vender du tilbage?
- Benløse har betydet meget for mig. Jeg har haft nogle fede år, både sportsligt og socialt, og ønsker at takke alle i Benløse for min tid i klubben. Derfor er det ikke utænkeligt, at jeg en dag vender tilbage til Benløse. Herfra skal lyde en stort ønske om alt det bedste for BFC i ligaen og jeg håber vi ses igen ;-)

Kristian vil naturligvis blive savnet i Benløse. Både på og udenfor banen. I sin tid i BFC lykkedes det både Kristian at blive årets fund og spiller. Benløse Floorball Club ønsker ham held og lykke. Siger ikke farvel, men på gensyn.

Samarbejdspartnere...
Klik Her

Ringsted Bibliotek

Fragt & Budcentral Ringsted

Dansk Kabel TV Arena

Alevator

Ringsted Outlet

energikonsulenterne.com

OK Benzin

Enemærke & Petersen

Kurveboden

Salming

SteenOlsson.dk